Timex: De Introductie October 29 2013, 0 Comments

Here we go, Timex is officieel verkrijgbaar in Nederland en wij zijn trots om de eerste winkel te zijn die de nieuwe TIMEX collectie heeft. In dit artikel willen we graag wat meer achtergrond geven. Wat maakt het merk zo speciaal? Wat zijn speciale kenmerken van de horloges? Buckle up, de nieuwste horlogetrend baant zijn weg door Nederland

Collectie Timex

Timex is een Amerikaans bedrijf dat al een dikke 150 jaar ervaring heeft met het maken van horloges. In Amerika zijn ze de grootste horlogeproducent en maken al jaren stijlvolle horloges van extreem goede kwaliteit tegen een lage prijs. Met name de laatste jaren ontwikkelt TIMEX enorm momentum binnen de internationale fashion scene. Dit komt mede door de rijke heritage, de betaalbaarheid en om dat het zo heerlijk authentiek & original is. The real deal om het zo maar te zeggen. TIMEX is een evergreen en iedereen zou er één in bezit moeten hebben. 

TIMEX zette met de Style, Intelligent Quartz en Original collecties pas zeer recent voet aan grond in Nederland, maar wordt al volop opgepikt door de media, bloggers en trendsetters. Zo rapt Pusha-T in zijn laatste nummer over Timex en is Timex ook verkrijgbaar in de super exclusieve fashion winkel MR PORTER. Vele bloggers pakken de trend ook snel op zoals The Black Maze of het supermodel Talisa Loup die beslist voor de Classic Round Tortoise gaat. 

Het bovenstaande filmpje is gemaakt door het Nederlandse creatieve bedrijf Staat Agency waarin op een illustratieve manier wordt gedemonstreerd hoe een TIMEX uurwerk in elkaar steekt. Het vertelt ook direct waarom je zou gaan voor een TIMEX, namelijk kwaliteit. Ze hebben hun eigen uurwerken ontwikkeld in plaats van het gebruikelijke geïmporteerde Chinese uurwerken. Hoewel hun ontwikkelingsproces volledig intern gebeurd, zijn de prijzen scherp. De klokjes gaan de deur uit tegen een eerlijke prijs en variëren van € 49,95 tot de Intelligent Quartz die rond de € 200 gaan.