De beste horloges uit 'The Wolf of Wallstreet' April 30 2014, 0 Comments

Wij hebben vreselijk genoten van de film 'The Wolf of Wallstreet'. Heerlijke entertainment en uitstekende acteer prestaties van onder andere Leonardo DiCaprio. Wat ons ook opviel waren de strakke outfits met de heerlijke dikke horloges. Net als de hele film lekker ‘over the top’! We hebben even opgezocht wat de heren allemaal om de pols hadden. Van Rolex en IWC tot Tag Heuer. Ook erg handig dat de regisseur van de film, Martin Scorcese, ambassadeur van Rolex is.

DiCaprio draagt in de film de prachtige Tag Heuer 1000, in het goud uiteraard. Het horloge werd gefabriceerd in de jaren 90 en is nog steeds een uitstekend duikhorloge. Je kunt er tot wel 200 meter mee onder water, niet dat je ooit zo diep komt, maar toch leuk om te weten. De kast heeft een diameter van 38mm, niet te groot en niet te klein.

Een ander horloge dat ons opviel was het horloge dat Jonah Hill in de film droeg, namelijk een prachtige Rolex Daytona 16528. Dit model van Rolex kwam uit in 1996 en is nog steeds erg gewild, vooral onder Rolex verzamelaars. Je zult er nog zo’n 25 duizend euro voor moeten neerleggen, maar dan heb je ook wat. In het uurwerk van de Daytona zitten 44 juwelen verwerkt en de band is gemaakt van 18 karaats geel goud.

De Rolex- en Tag Heuer horloges zijn de droom van iedere horlogeliefhebber en bieden een leuke afwisseling op de horloges die wij op 10:35 Horlogeboetiek aanbieden:) De Daytona is echter niet voor iedereen weggelegd, maar wees niet getreurd. De Triwa Sort of Black Gold misstaat ook zeker niet.