Het verhaal achter de Daniel Wellington horloges February 12 2014, 0 Comments

Filip Tysander, oprichter van het horlogemerk Daniel Wellington, ontmoette op een dag een intrigerend persoon in Groot-Brittannië. Dit persoon had het vermogen om een echte gentleman te zijn, maar tegelijkertijd heel ontspannen en bescheiden over te komen. Hij had een vlekkeloze stijl en droeg zijn horloges altijd met NATO horlogebanden. Wie dit was? Daniel Wellington natuurlijk.

De twee mannen bouwden een goede vriendschap op en Tysander was zo geïnspireerd door Wellington, dat hij besloot zijn horloge merk naar hem te vernoemen. Ook wilde Tysander zijn horloges op de stijl en het karakter van Wellington laten aansluiten.

Omdat Daniel Wellington zijn horloges met een NATO band droeg, hebben de hedendaagse horloges van dit merk ook NATO horlogebanden. De horloges zelf zijn dun, verfijnd en perfect rond. Het traditionele, kernachtige ontwerp van de horloges gaat volgens ons perfect samen met de kleurrijke NATO banden. Wij denken dat de Daniel Wellington horloges zeker mensen zullen aanspreken die van klassieke en tijdloze ontwerpen houden.