Het verhaal achter de horlogebandjes van Triwa February 05 2014, 0 Comments

Terwijl Triwa kleurrijke en opvallende horloges maakt, zorgt Tärnsjö leerlooierij voor de hoge kwaliteit horlogebandjes. Dit Zweedse bedrijf is één van de weinige looierijen in de wereld die nog leer produceert op de traditionele milieuvriendelijke manier. De huiden die gebruikt worden komen van lokale Zweedse boerderijen. De producten die Tärnsjö leerlooierij bieden zetten de standaard voor kwalitatief hoog leer over de hele wereld.

Het feit dat de horlogebandjes van Tärnsjö prachtig zijn, een hoge kwaliteit hebben en milieuvriendelijk geproduceerd zijn, maakt de horloges van Triwa zeker de moeite waard om te bekijken. De foto hieronder toont de schoonheid van de horlogebandjes geproduceerd door Tärnsjö leerlooierij.

Triwa verkoopt niet alleen leren horlogebandjes, de NATO-bandjes zijn ook erg gewild. De naam NATO is afkomstig uit het Britse leger, zij maken al decennia lang gebruik van NATO horlogebanden en deze behoorden dan ook tot de officiële uitrusting van een Britse soldaat. NATO horlogebandjes zijn gemaakt van nylon en hebben als functie het horloge zo comfortabel mogelijk te laten dragen. Er zijn velen varianten van NATO horlogebandjes, hieronder enkele die Triwa aanbiedt.