Categorie

Vind via onderstaand menu jouw specifieke Triwa horloge series:

Triwa

Producten 1-15 van 49

Producten 1-15 van 49

TRIWA, trendy horloges van Scandinavische kwaliteit

Transforming the Industry of Watches, of vrij vertaald het veranderen van de horloge industrie dat is waar de afkorting TRIWA voor staat. TRIWA horloges zijn Scandinavische horloges met een trendy design die in Stockholm, Zweden worden gemaakt. TRIWA heeft, sinds de oprichting van het bedrijf in 2007, de doelstelling om de traditionele horloge markt te veranderen met hun eigentijdse designs. Naast dat de horloges trendy zijn en een verschil maken in de horlogewereld zijn de horloges van TRIWA ook nog eens voorzien van aantrekkelijke en betaalbare prijs.

Gedetailleerde horloges met een grote impact

Kenmerkende elegante horloges die tot in de details zijn uitgewerkt om indruk te kunnen maken dat is waar de TRIWA horloges bekend om staan. Het Scandinavische ontwerp van de horloges zorgt voor een frisse maar toch klassieke aanblik en geeft de horloges een moderne uitstraling. De ontwerpers bij TRIWA worden geïnspireerd door alles wat er om hun heen te zien is. Van klassieke architectuur tot strakke Scandinavische meubels dat is precies wat je terug ziet in een TRIWA horloge. De gedachte achter de TRIWA horloges is om horloges eerder te zien als een accessoire die je outfit compleet maakt dan als een noodzakelijk gereedschap om de tijd op af te kunnen lezen.

Voor ieder wat wils

De focus van de TRIWA horloges is overduidelijk gericht op stijl en niet zozeer op functionaliteit of status. Zowel voor heren als voor dames is er een grote collectie aan horloges te vinden bij TRIWA. Ook zijn er tal van horloges die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Dit geldt niet alleen voor de elegant uitgevoerde klokjes maar natuurlijk ook voor de horlogebandjes. Leren en metalen bandjes in allerlei verschillende kleuren en maten, bij TRIWA is voor iedereen wel een geschikt horloge te vinden.