7 producten

7 producten

Timex horloges, functioneel en degelijk

Een degelijk en functioneel horloge voor tijdens het sporten dat is waar Timex horloges om bekend staat. Maar sport horloges zijn niet het enige wat Timex te bieden heeft. Naast de digitale klokjes met timer en stopwatch biedt Timex ook klassieke, robuuste of verassende horloges met een normale wijzerplaat. Timex is wereldwijd één van de grootste producenten van polshorloges en staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit.

De verschillende soorten Timex horloges

Timex horloges zijn er in alle soorten en maten. De standaard horloges met een normale wijzerplaat, digitale horloges of zelfs combinaties van analoog en digitaal horen tot de mogelijkheden. Maar wat functionaliteit betreft zijn er met een Timex horloge veel opties te bedenken. Een Timex horloge kan worden geleverd met functies die de datum aangeven, gebruikt kunnen worden als wekker, een ingebouwde stopwatch of zelfs met een kompas. Maar dat is nog niet alles. Er zijn zelfs Timex horloges met ingebouwde GPS die gebruikt kan worden voor tijdens het sporten. Een andere eigenschap waar Timex bekend om staat is Indiglo. Door middel van Indiglo is het met één druk op de knop mogelijk om de wijzerplaat van het horloge te doen oplichten in het donker. Handig voor als je ’s avonds laat in het donker de tijd wilt weten.

Sterke horloges voor een betaalbare prijs

Timex horloges zijn zeer degelijke en sterke horloges die tegen een stootje kunnen. Handig voor tijdens het sporten maak ook voor tijdens zwaar werk waarbij je nog wel eens ergens aan zou kunnen stoten. Een bijkomend voordeel is de betaalbare prijs. Hierdoor en ook vanwege de verschillende soorten eigenschappen van de horloges is het makkelijk om een horloge te vinden wat precies bij jouw wensen past. Kortom, met een Timex horloge heb je een degelijk, kwalitatief en ijzersterk horloge voor een goede prijs!