Renard

Producten 1-15 van 50

Producten 1-15 van 50

Renard horloges, design horloges uit Amsterdam

De ultieme combinatie van traditionele designs met een moderne touch is wat Renard horloges uit Amsterdam kenmerkend maakt. Met oog voor detail worden de horloges van Renard ontworpen en gemaakt tot de ultieme pols versiering. Alleen de beste materialen worden gebruikt om een Renard horloge te maken. De klassieke ontwerpen van de horloges geven een ijzersterk beeld van het merk Renard. Vanwege deze klassieke uitstraling is het juist zo mooi om te zien dat Renard in het digitale tijdperk met de opkomst van smartwatches zo een dominante positie weet te bereiken.

Renard de vos

In het Frans bekent het woord Renard ‘vos’. De gedachte achter deze benaming kan terug geleid worden op meerdere eigenschappen die aan de vos worden toegedicht. Volgens de makers van Renard is er voor deze naam gekozen omdat de Kelten vroeger geloofden dat de vos een gids was. Ook in Japan was er vroeger al een bijzondere eigenschap die aan de vos werd toegedicht. Een lange levensduur is waar Japanners bij een vos aan denken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Renard horloges voor deze benaming heeft gekozen. Een Renard horloge wijst je de tijd en staat voor een lange levensduur. Kwaliteit, elegant en ideaal om bij elke denkbare gelegenheid mee voor de dag te komen.

Renard horloges voor iedereen

De tijdloze Renard horloges zijn verkrijgbaar in verschillende collecties. De horloges zijn er in veel verschillende designs voor zowel mannen als vrouwen. Naast dat er horloges specifiek voor deze twee doelgroepen zijn heeft Renard ook universele horloges die zowel door vrouwen als mannen gedragen kunnen worden. Dit geldt natuurlijk ook voor de verschillende soorten horlogebandjes van Renard. Een slank bandje voor bij jouw dames horloge of een degelijke brede band voor bij een herenhorloge, met een Renard horloge is het mogelijk.