Olivia Burton

Producten 1-15 van 142

Producten 1-15 van 142

Olivia Burton is het ultieme dames horloge

Olivia Burton is een horlogemerk dat is opgericht in Londen door twee vriendinnen die hun passie voor design voor elke vrouw beschikbaar willen maken in de vorm van stijlvolle horloges en sieraden. Ze kwamen tot elkaar tijdens hun mode studie in Londen en hadden op de eerste dag al door dat ze hun twee grote passies samen wilden delen. Hun liefde voor design en doormiddel van een eigen bedrijf deze designs aan de vrouw te brengen.

Stijlvol, speels en klassiek

Sinds de oprichting van het bedrijf in 2012 is Olivia Burton uitgegroeid tot een bekend en goed verkopend horlogemerk voor dames. Stijlvolle horloges met een smalle gouden horlogeband, een mooie vlinder met bloemen op de achtergrond op de wijzerplaat van het klokje of een goudkleurige horlogekast met een fijn zwartleren horlogebandje, bij Olivia Burton is het allemaal mogelijk. De gedachte die de makers achter Olivia Burton hebben met de horloges is het creëren van een klassieke en tijdloze vintage look. Olivia Burton maakt horloges die luxe uitstralen en toch betaalbaar zijn. Zo kun je voor een goede prijs de beste accessoire aanschaffen die bij jouw wensen past.

Vogels, vlinders, bijen en bloemen

De vrolijke horloges hebben een vintage uitstraling en zijn vaak voorzien van kleurrijke afbeeldingen van bloemen, vlinders of vogels. De ideeën voor deze designs worden met name gevonden op de authentieke Britse antiekmarkten waar de ontwerpers van Olivia Burton naar al te graag rond struinen om inspiratie voor hun horloges op te doen. Klassiek, speels of eigentijds, voor bij elke outfit heeft Olivia Burton wel een geschikt dames horloge. De combinatie van de klassieke horloges met de verrassende designs waar vlinders, planten, vogels en bijen in voorkomen zijn zeer toegankelijk voor iedereen. Naast dat je zelf natuurlijk graag een Olivia Burton horloge om jouw pols zou willen dragen is het ook een leuk idee om een horloge cadeau te doen!