Producten 1-15 van 126

Producten 1-15 van 126

Daniel Wellington, een klassiek horloge merk

Klassieke en tijdloze horloges dat is waar de Daniel Wellington horloges bekend om staan. Het horlogemerk is vernoemd naar Daniel Wellington, een echte Britse gentleman die graag met een klassiek horloge met een NATO-band pronkte. Geen opzichtige grote klokken of gouden rinkelende horlogebandjes maar fijne subtiele klokjes met een elegant horlogebandje. De eenvoudige vormgeving van de elegante horloges zorgt ervoor dat Daniel Wellington zich al jaren kan onderscheiden van andere horloge merken. Of je nu een avond op stap gaat met vrienden, een dag gaat uitwaaien op het strand of gaat eten in een sterren restaurant. Met een Daniel Wellington horloge kun je altijd voor de dag komen.

Tijdloos en passend bij iedere situatie

Een Daniel Wellington horloge kan op elk moment van de dag en bij elke denkbare outfit gedragen worden. De klassieke en tijdloze vormgeving van het klokje zorgt ervoor dat een Daniel Wellington horloge de perfecte accessoire is die past bij jouw outfit. Een maatpak, een spijkerbroek en een paar sneakers of een elegante galajurk? Zowel voor heren als voor dames, met een Daniel Wellington horloge kun je eindeloos combineren.

Een militair precies horloge

Daniel Wellington is naast de klassieke en elegante klokjes vooral bekend van de NATO-bandjes. Het NATO-bandje is een horlogeband gemaakt van stof wat comfortabel zit en is oorspronkelijk ontwikkeld voor militairen. De simpele vormgeving zonder loszittende of uitstekende onderdelen zorgt ervoor dat het Daniel Wellington horloge stevig aan je pols blijft zonder dat je ergens achter blijft haken. Naast de NATO-bandjes zijn er natuurlijk ook leren horlogebandjes te krijgen in verschillende kleuren en met zilveren of gouden gespen voor de bevestiging. De bandjes zijn makkelijk te verwisselen. Dus wil je het Daniel Wellington horloge een andere uitstraling geven, dan kun je het bandje makkelijk vervangen door een ander ontwerp.